12/4/07

PRIMER CICLE MITJÀ

L’amistat

Hi havia una vegada dos amics que eren inseparables, en Blai i en Rei Mundo. Eren tan inseparables que quan hi havia vacances anaven junts i tot!! Però a vegades no sabien on anar, perquè en Rei Mundo volia anar on anava en Blai, i en Blai on anava en Rei Mundo.
Un dia es van barallar, per què en Blai li va trencar al Rei Mundo la bicicleta i es van clavar mastegots i estirar el cabell. En Rei Mundo li va trencar un quadre fet per ell mateix d’un llop, es va muntar un xivarri escandalós.
Ja no es van tornar a veure, no van tornar a quedar junts, però la seva amistat encara durava dins dels seus cors.
Un dia en Rei Mundo davant d’en Blai va fer veure que llençava la foto de quan van anar junts a la platja. En Blai que es pensava que en Rei Mundo li havia llençat la foto es va posar que feia por.
En Blai enfadat va anar a casa d’en Rei Mundo, va obrir la porta de la seva habitació i va trobar en Rei Mundo plorant per què volia tornar a ser amic seu i en Blai que per fi ho va reconèixer que ell també volia tornar a ser amic seu. Ara passi el que passi, es trenqui el que es trenqui sempre, sempre seran amics.

Zakaria Sakr