8/1/08

1r CICLE MITJÀ

Excursió a la deixalleria i al bosc de Cal Bruna



El dijous dia vuit de novembre, les nenes i els nens de tercer i quart vam anar a visitar la deixalleria i el Bosc de can Bruna .
A les nou del matí vam marxar tots junts caminant cap a la deixalleria molt contents i feliços . A l’arribar a la deixalleria, ens esperava una noia que ens va ensenyar les instal·lacions i des del principi del recorregut fins al final vàrem veure : el lloc on es deixen els pneumàtics, els televisors i les pantalles i torres d’ordinadors. Uns grans contenidors on si tiraven restes d’obra, fustes, papers i grans cartons, botelles grans de plàstic, restes de poda i de jardí, vidres, restes de metall, …. També hi havia uns contenidors petits i tancats on si ficaven, a un, olis de cotxes i a l’altre, oli vegetal o de cuina. Hi havia unes gàbies per posar-hi ampolles de vi i cava. També hi havia un contenidor per roba vella i al final hi havia un racó on s’hi deixava : esprais, pots de pintures, piles, etc,…
Desprès de la visita, vam anar cap al Bosc de can Bruna. El camí de la deixalleria fins a l’entrada del bosc estava bé, però a partir d’aquí el camí era molt dolent i més d’un va caure, però no es va fer mal.
El primer que vam fer va ser esmorzar i descansar una estona per poder jugar desprès. Tot seguit vam anar a una esplanada que hi havia a prop del torrent i cadascú de nosaltres va dibuixar el que veia. La zona estava plena de fulles dels arbres perquè era la tardor. Teníem que anar amb compte perque les fulles estaven humides.
Desprès del dibuix vam jugar i vam fer un passeig i durant el recorregut vam trobar bolets, però no ni havia cap de bo.
Com que es feia tard, vam tornar cap a l’escola.
L’excursió va ser una de les activitats que més ens va agradar de la setmana de la Mediterrània .





Alumnes de 1er de Cicle Mitjà