8/1/08

EL RACÓ DE L'AMPA

L'AMPA SUGGEREIX...


Teniu el menú de Nadal decidit?


Des de l’AMPA us proposem un excel·lent plat mariner que us pot resoldre un segon plat:


Bacallà amb escamarlans
Ingredients( per a 4 persones):
800 g de bacallà
8 escamarlans
300 g cloïsses
brou de peix
sofregit cassolà i un raig de vi


Preparació:
Al sofregit caldrà barrejar-hi la farina tot ruixant-ho amb una mica de vi o cava i ho deixarem al foc un parell de minuts.
Tot seguit, hi afegirem el brou i quan bulli, incorporarem el peix, els escamarlans i les cloïsses. Uns vuit o deu minuts al foc, tot remenat de tant en tant la cassola, seran suficients.
Retirarem els escamarlans, els pelarem i els tornarem a afegir al guisat. Ho servirem ràpidament acompanyat de pa per sucar.
Si us animeu a provar-ho, ens ho podeu fer saber al blog de la nostra revista (pàgina web de l’escola) i ens podeu comentar com ha sortit. Ànims i a cuinar!!!



BON NADAL!!!