12/6/07

EL RACÓ DE L'AMPA

L'ESPLAI


Arriba l’estiu, s’acaben les classes i comencen les vacances. És temps de gaudir de moments de descans, d’oci, d’esbarjo, de lleure...
Des de la teranyina us volem animar a conèixer i valorar l’esplai com una alternativa més del lleure infantil i juvenil, com una alternativa no únicament d’estiu sinó com una possibilitat a tenir en compte tot l’any.
A l’esplai els nens i nenes comparteixen el temps de lleure amb altres companys i gaudeixen d’una educació fomentada en valors com la convivència, el fet de compartir ,la companyonia, etc.
L’objectiu és formar infants i joves des d’una perspectiva integral, i aconseguir que creixin tenint en compte un compromís social amb l’entorn.
L’esplai es caracteritza per la relació educativa monitor-infant i per la capacitat de transmetre uns valors basats en la convivència de manera lúdica. La seva acció complementa la que els infants reben des de casa i des de l’escola.
Les activitats que es porten a terme des de l’ esplai són: jocs, esports, cançons, excursions ,sortides i descobertes, colònies i campaments estiu, intercanvis internacionals, festes i trobades, etc.



SIS RAONS PER ANAR A L’ESPLAI:




  1. GAUDIR DE NOUS I BONS AMICS.


  2. TROBAR UN MAR DE RELACIONS I UN ENTORN SALUDABLE BASAT EN EL RESPECTE, LA TOLERÀNCIA, LA RESPONSABILITAT, ETC


  3. VIURE EXPERIÈNCIES NOVES , DIVERTIDES I ENRIQUIDORES.


  4. DESCOBRIR UNA ALTERNATIVA A L’OCI BASAT EN EL CONSUMISME.


  5. PARTICIPAR ,EN UN ÀMBIT LÚDIC I DIFERENT, DE LA TROBADA ENTRE GRANS I PETITS.

  6. CONÈIXER LES TRADICIONS , LA CULTURA POPULAR, L’ARRELAMENT A L’ENTORN I EL RESPECTE PEL MEDI AMBIENT.

DES DE L’AMPA US DESITGEM UNES BONES VACANCES D’ESTIU
KARIMA YAHYA(AMPA)