12/6/07

PRIMER CICLE INICIAL


CICLE INICIAL HEM ANAT DE COLÒNIES


Els alumnes de CI hem anat de colònies els dies 31 de maig i 1 de juny a Sant Llorenç de Montgai, la Noguera. Està a dues hores de la Ràpita.
Quan vam arribar, un dels mestres que es deia Toni ens va venir a rebre i ens va explicar tot el que faríem durant aquells dos dies. També ens va explicar coses sobre el poble i del pantà de Sant Llorenç. Després vam anar a desfer les motxilles i a dinar. Cada dia un grup diferent havia de parar i desparar les taules.
Després de dinar, dos mestres de la casa de colònies, l’Eva i la Rosa, ens van explicar com vivien a la prehistòria. En acabar vam fer un taller i vam construir una maqueta d’una cabana.
Més tard vam berenar pa amb xocolata i vam fer una gimcana de jocs. Hi havia set jocs diferents i anàvem fent relleus.
A les 8’30, cap a sopar! Hi havia verdura i peix!.
Al vespre vam fer jocs de nit. Tres dinosaures perduts en el temps van picar molt fort a la porta de la casa i ens van deixar una carta. A la carta ens demanaven ajuda per poder tornar al passat.
Van fer tres grups i cadascú havia de trobar les petjades dels dinosaures. Cada grup tenia les petjades d’un color. Darrere de cada petjada hi havia escrit un joc que havíem de fer tots junts. Si els fèiem bé ells podrien tornar a casa seva.
Al final ens vam reunir tots a la casa i vam cantar una cançó "El Tirol" perquè els dinosaures poguessin tornar al seu temps. Que bé que ens ho vam passar i algú va passar una miqueta de por!
A les 11’30 de la nit, cap al llit a xerrar, a escoltar un gat miolar, petons per tothom i a dormir! BONA NIT!!!


Alumnes de 1r Cicle Inicial